Nu ook officieel een tweede dochter!!
Door: Jeanet
13 Oktober 2008 | China, Lanzhou
Vandaag hadden we dan de dag waarop de meeste administratieve handelingen worden gedaan.
Tot het begin van de middag werden we bezig gehouden op het Civil Affairs. Tussendoor onze tweede dochter maar een fles gegeven.
En ja dat moest van haar verzorgers plat op de rug en ze moest zelf haar fles vasthouden. Ze drinkt op die manier goed, dat wel. Fleur was erg moe van alle spanningen en te laat naar bed gaan. Dus af en toe was ze lekker dwars en ook daardoor was het een lange ochtend. Ook ging het een stuk rommeliger dan in Jiangxi, terwijl we met veel minder adoptieouders in het kantoor aanwezig waren.
De aanwezige verzorgers van het kindertehuis namen onze tweede dochter geregeld even op de arm om haar rustig te krijgen, want ze wilde naar hun toe. We hadden hier geen probleem mee, ze begint zich ook al goed op ons te richten. En voorlopig vindt ze papa en mama even aardig. Fleur vindt haar zusje ook heel lief, wil graag de hele dag voor haar zorgen, jammer dat papa en mama dat ook willen.
Gisteravond hadden we al de nodige papieren ingevuld en getekend, vandaag moesten we nog onze rode duimafdrukken zetten en onze tweede dochter een voetafdruk.
En nu, is ze officieel onze tweede dochter:
LUNA CHENLU BOOIJ
Luna is groot naar onze begrippen, maar liefst 85 cm naar onze meting en kleding maat 86 past dan ook.
Ze drinkt nog volop uit de fles, maar onze potjes en af te wat vasters lust ze ook prima.
Terug in het hotel hebben we het voorbeeld van onze medereizigers gevolgd en hebben onze zeer krappe kamer omgeruild voor een luxe twee kamer suite.
Luna en Fleur liggen nu dan ook in de slaapkamer te slapen terwijl wij in de woonkamer dit bericht zitten te maken. Kunnen ze vast wennen aan het met zijn tweeën op één kamer slapen!
Dat was nog wel even wennen twee dames naar bed brengen. Fleur was moe dus die kon niet wachten tot Luna in slaap was gevallen.
Onder het boekjes voorlezen aan Fleur ging ze dan ook lekker in haar bedje zitten, beentjes in de lucht onder de deken, staan en vooral lekker mee kletsen. Ze 'praatte' en had vooral veel lol. Fleur vond dat niet zo leuk, die wil dat Luna stil is bij het voorlezen.
En nu, is ze officieel onze tweede dochter:
LUNA CHENLU BOOIJ
13 Oktober 2008 - 15:21
Ronalda Riezebos:
Hartstikke gefeliciteerd met jullie tweede dochter, klinkt hoor.
De naam vind ik ook heel leuk, wij wensen jullie verder een heel prettig verblijf daar, geniet van jullie 2 dochters, wij blijven via de web-log op de hoogte, wat ik trouwens heel leuk vind hoor, groetjes van hier en tot mails. RONALDA -
13 Oktober 2008 - 15:42
Linda:
wat een prachtige naam luna en erg mooie foto`s
groet linda mvj -
13 Oktober 2008 - 16:36
Jet:
He geweldig gefeliciteerd!
Spreek je haar naam uit als luna of als loena?
Wij leven helemaal mee met jullie. -
13 Oktober 2008 - 18:47
Ernst Jan Beerdsen:
Geweldig, Jeanet en René! Wat een dotje. Geniet ervan met elkaar! -
13 Oktober 2008 - 19:26
Marja En Ivo:
Rene, Jeanet en Fleur.
Wat een prachtig meisje!
Wij wensen jullie heel veel geluk met Luna!
Ivo, Vera, Marcel en Marja. -
13 Oktober 2008 - 19:43
Diedy, Laura En Ella:
Geweldig lieve mensen, van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje Luna Chenlu! Wat ziet ze er heerlijk uit in haar Oililyjurkje. Geniet van Lanzhou(wie is jullie gids daar?)en elkaar.
Dikke kus voor alle vier. -
14 Oktober 2008 - 06:10
Anke Nel:
Gefeliciteerd!!! Wat een prachtdochter(s), en een mooie naam!
Ik wens jullie een goede terugreis.
Liefs Anke Nel -
14 Oktober 2008 - 07:59
Mariel:
Hoera!!!! Gefeliciteerd!! Wat een leuke foto's! Echt twee lieve nichtjes bij elkaar! Leuke en vooral mooie naam!!! -
14 Oktober 2008 - 08:12
Stephanie:
Gefeliciteerd met jullie dochtertje en zusje, Luna is een heel mooie naam en wat heeft ze een lief koppie. En nu eindelijk heerlijk genieten van elkaar.
Stephanie (MvJlijst) -
14 Oktober 2008 - 08:13
Pa.Hekhuis :
Gefelicieteerd allemaal
welkom in de familie luna
tot gauw
14 Oktober 2008 - 08:24
Mariel:
14 Oktober 2008 - 12:25
Boy Compeer:
Hi Rene,Jeanet,Fleur en Luna,
Heel erg gefeliciteerd met jullie dochter en zusje ! Heel veel Liefde en geluk met elkaar.
Groet, Boy -
14 Oktober 2008 - 18:10
Walter En Renate:
Hallo René en Jeanet en Fleur,
van harte hartstikke gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. Wij zijn heel erg blij voor jullie. Als ze net zo'n dotje als Fleur wordt, hebben jullie twee schatjes in huis.
Tot gauw,
Walter en Renate -
14 Oktober 2008 - 20:10
Opa&Oma Uit Parijs:
Gefeliciteerd,
leuke foto en een mooie naam. Heel veel plezier in china gewenst van het hele reisgezelschap, opa oma anniek marloes henk ingrid -
14 Oktober 2008 - 20:11
Eugene Wiss:
Jeanet, René, Fleur, van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje Luna (prachtige naam trouwens!). Het is een plaatje. We wensen jullie een mooie toekomst met z'n viertjes. Geniet er van en goede reis terug!
Eugene, Hanneke en kids
14 Oktober 2008 - 22:41
Roos Lindeman:
Hai Fleur,
Wat geweldig leuk dat je een zusje hebt gekregen, wat ziet ze er leuk en lief uit op de foto! Mag ik gauw een keer langskomen als je terug bent uit China??? daaag Roos. -
15 Oktober 2008 - 12:39
M. Van Der Vlies:
Rene, Jeanet, Luna,
Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje hoop dat jullie gouden tijden tegemoet gaan. -
16 Oktober 2008 - 18:00
Carin, Paul En Meike:
Hartstikke gefeliciteerd met Luna. Geweldig allemaal. We kijken uit naar het ontmoeten van Luna in levende lijve.
groetjes van ons drietjes